Δράσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα σε σχολεία της Λήμνου

  • Αρχική
  • Blog
  • Δράσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα σε σχολεία της Λήμνου
2 Δεκεμβρίου, 2022
Awesome Image

Δράσεις επιμορφωτικού χαρακτήρα σε σχολεία της Λήμνου

Ο Σύλλογος «Φίλοι των Anzac από τη Λήμνο» πραγματοποιεί κατά το τρέχον σχολικό έτος 2022-2023 επιμορφωτικές επισκέψεις για τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Λήμνου, γυμνάσια, γενικά λύκεια και επαγγελματικά λύκεια.

Στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών και μαθητριών για την ιστορία των Anzac διοργανώνονται οργανωμένες επισκέψεις με πλήρη κάλυψη εξόδων μετακίνησης και ξενάγησης σε χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος, όπως τα συμμαχικά κοιμητήρια Μούδρου και Πορτιανού.

Όπως αναφέρουν σε αναρτήσεις τους τα σχολεία που συμμετέχουν στις οργανωμένες δράσεις, το αποτύπωμα στη νέα γενιά είναι ισχυρό και ο αντίκτυπος των δράσεων θα συμβάλει στη διάχυση των αποτελεσμάτων των δράσεων και στα επόμενα χρόνια, μέσα από συνεργατικά προγράμματα, προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, ατομικές και ομαδικές εργασίες και από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τη συμπλήρωση ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου δράσεων και εντυπώσεων από τις ξεναγήσεις. Στόχος της δράσης η ενεργός συμμετοχή των νέων σε δρώμενα και εκδηλώσεις προβολής του ιστορικού χαρακτήρα της Λήμνου και η εθελοντική συνεισφορά τους σε μελλοντικές δράσεις.

Awesome Image

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and

Περισσότερα

Contact Us